Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Αζάρ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ πιστεύοντας ότι είμαι ο νέος ... : Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης.

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Αζάρ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ πιστεύοντας ότι είμαι ο νέος ... : Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης.. Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και.

«ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ.

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα δει το Ρεάλ ...
Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα δει το Ρεάλ ... from onsports.bbend.net
Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Αυξάνονται διαρκώς τα σενάρια που θέλουν τον κριστιάνο ρονάλντο να αποχωρεί από το «σαντιάγκο μπερναμπέου» καθώς με την «a bola» κάτι αντίστοιχο ισχυρίζεται και. Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league!

Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη.

Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. Κριστιανο ροναλντο ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης. Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση.

Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης. Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης" - Ειδήσεις
"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης" - Ειδήσεις from www.newsit.gr
Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο. Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Αυξάνονται διαρκώς τα σενάρια που θέλουν τον κριστιάνο ρονάλντο να αποχωρεί από το «σαντιάγκο μπερναμπέου» καθώς με την «a bola» κάτι αντίστοιχο ισχυρίζεται και. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια.

Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί.

Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο. Πιο πάνω από ραούλ και cr7: Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται.

«ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια.

Ζιντάν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν λείπει από τη Ρεάλ ...
Ζιντάν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν λείπει από τη Ρεάλ ... from www.ethnos.gr
Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια.

Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή!

Πιο πάνω από ραούλ και cr7: Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Παρακολουθήστε την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται. *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! Κριστιανο ροναλντο ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»:

Αυξάνονται διαρκώς τα σενάρια που θέλουν τον κριστιάνο ρονάλντο να αποχωρεί από το «σαντιάγκο μπερναμπέου» καθώς με την «a bola» κάτι αντίστοιχο ισχυρίζεται και κριστιάνο ρονάλντο. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη.